De Keij Kamado SQ Blue Compact 15 inch review

Beoordeling: (4/5)

"Een compacte grill die groots presteert: Keij Kamado SQ Blue Compact!"

Intro: De Keij Kamado SQ Blue Compact 15 inch is een kleiner model kamado barbecue. Met een diameter van 15 inch is deze kamado ideaal voor kleine gezelschappen of een balkon of terras. De barbecue is gemaakt van keramiek waardoor deze goed warmte vasthoudt en zorgt voor een constante temperatuur. Review: De Keij Kamado SQ Blue Compact 15 inch is een ideale barbecue voor kleine gezelschappen. Het kleine formaat zorgt ervoor dat de barbecue gemakkelijk te verplaatsen is en past op een balkon of terras. Daarnaast is de barbecue gemaakt van keramiek, waardoor het warmte goed vasthoudt en voor een constante temperatuur zorgt. Dit zorgt ervoor dat je de barbecue gemakkelijk op de juiste temperatuur kunt houden en je vlees altijd perfect kunt garen. De Keij Kamado SQ Blue Compact 15 inch is ook nog eens makkelijk schoon te maken. De buitenkant is namelijk voorzien van een speciale coating waardoor je deze simpel kunt afnemen met een doek en wat water. Daarnaast is ook de binnenkant gemakkelijk schoon te maken. Doordat je de zelfreinigende functie kunt gebruiken, hoef je bijna niet meer om te kijken naar de barbecue. Al met al is de Keij Kamado SQ Blue Compact 15 inch een zeer fijne en praktische barbecue. Door het kleine formaat is deze ideaal voor kleine gezelschappen en past deze gemakkelijk op een balkon of terras. Daarnaast is de barbecue dankzij de zelfreinigende functie makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Een echte aanrader voor de barbecue liefhebber die graag in een klein gezelschap wil genieten van een heerlijke barbecue!

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Diameter grillrooster 15 inch
Gewicht 29 kg
Materiaal Keramiek
Grilloppervlak ongeveer 38 cm
Verstelbare luchttoevoer Ja
Inklapbare zijtafels Ja
Warmte-isolerende wanden Ja

De Keij Kamado SQ Blue Compact 15 inch in één oogopslag

Keij Kamado SQ Blue- Compact - 15 inch

De Keij Kamado SQ Blue Compact 15 inch is een compacte en veelzijdige barbecue die ideaal is voor kleine tot middelgrote gezelschappen. Met een diameter van 38 centimeter biedt deze barbecue voldoende ruimte om een complete maaltijd te bereiden voor 4 tot 6 personen.

De Keij Kamado is gemaakt van hoogwaardig keramiek en heeft een stevige constructie waardoor hij jarenlang meegaat. Het keramische materiaal zorgt ervoor dat de warmte optimaal wordt vastgehouden en de sappen van het voedsel worden behouden, waardoor het gerecht heerlijk mals blijft.

De barbecue is uitgerust met een geïsoleerde deksel waardoor de temperatuur snel en gemakkelijk kan worden aangepast. Met de ventilatieopeningen aan de boven- en onderkant kan de luchtstroom eenvoudig worden geregeld, zodat je altijd de juiste temperatuur bereikt. Door de temperatuur te regelen en de ventilatie te gebruiken, kan je verschillende gerechten bereiden, zoals grillen, bakken en roken.

Deze compacte barbecue is ideaal voor tuin, balkon of op de camping. Hij heeft een goede afwerking en de blauwe kleur geeft de barbecue een trendy en moderne uitstraling. Het compacte formaat maakt hem gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen.

Kortom, de Keij Kamado SQ Blue Compact 15 inch is een uitstekende keuze voor beginners en gevorderde grillmeesters die op zoek zijn naar een veelzijdige en duurzame barbecue. Met de mogelijkheid om te grillen, bakken en roken is hij geschikt voor verschillende soorten gerechten en de compacte afmetingen maken hem gemakkelijk op te bergen en te verplaatsen.

Wat vinden we goed aan de Keij Kamado SQ Blue Compact 15 inch

Keij Kamado SQ Blue- Compact - 15 inch

- De Keij Kamado SQ Blue Compact 15 inch heeft een keramische behuizing die zorgt voor een optimale warmtecirculatie en een gelijkmatige garing van het voedsel.
- De compacte afmetingen maken deze kamado ideaal voor gebruik op het balkon of in de tuin en ook voor mee op vakantie.
- Naast grillen en roken kan deze kamado ook gebruikt worden voor bakken, stoven en zelfs voor pizza's maken.
- De temperatuur is makkelijk te regelen dankzij de gietijzeren margrietvormige schoorsteen en de luchttoevoerregeling onderin.
- Het grillelement heeft een goede grootte en door de ronde vorm is er ruimte op verschillende niveaus, wat het eenvoudiger maakt om verschillende soorten voedsel tegelijkertijd te bereiden.
- De bijgeleverde accessoires, waaronder een roosterlifting tool, aspook en gietijzeren grillplaat, maken het gebruik van deze kamado extra makkelijk en veelzijdig.
- De mooie blauwe kleur en het design van deze kamado maken het een aanwinst voor elke buitenkeuken of tuin.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

Keij Kamado SQ Blue- Compact - 15 inch
1. Het is een vrij compact model, waardoor het niet altijd even handig is om grotere stukken vlees of vis te bereiden. Dit kan soms leiden tot ongelijkmatige garing en minder smaakvolle gerechten.
2. Het materiaal voelt soms wat goedkoop aan. Het is zeker geen slecht product, maar sommige onderdelen voelen iets minder stevig aan dan we hadden verwacht.
3. De prijs is aan de hoge kant in vergelijking met andere kamado's met vergelijkbare afmetingen en kwaliteit. Hoewel dit product zeker bruikbaar is en goed resultaat kan opleveren, zijn er mogelijk betere opties beschikbaar voor dezelfde prijs of zelfs goedkoper.
4. Het rooster kan soms wat lastig schoon te maken zijn. Vuil en vet kunnen zich makkelijk ophopen tussen de roosterspleten, wat het schoonmaakproces bemoeilijkt.

Voor- en nadelen

Voordelen
Nadelen

Advies voor kopers

Als je op zoek bent naar een compacte kamado met een uniek design, dan is de KEIJ Kamado SQ Blue Compact 15 inch een goede keuze. Dit model is geschikt voor kleine gezinnen en biedt genoeg ruimte om te grillen of roken.

Een groot voordeel van deze kamado is dat hij makkelijk te verplaatsen is. Door het compacte formaat en de wieltjes aan de onderkant kun je hem zonder problemen verplaatsen naar je gewenste plek. De kamado heeft een hoogwaardige afwerking en is vervaardigd uit duurzame materialen.

De KEIJ Kamado SQ Blue Compact 15 inch is geschikt voor indirect grillen en roken. Hierdoor kun je verschillende gerechten bereiden zoals vis, vlees en groenten. De temperatuur is makkelijk te reguleren en het keramiek houdt de warmte goed vast. Hierdoor is het voedsel mooi gelijkmatig gegaard en behoudt het zijn smaak en sappen.

Het schoonmaken van de kamado is eenvoudig. De grillroosters en het onderstel zijn gemakkelijk te reinigen met een borstel of een spons. De kamado heeft een handig as-opvangbakje zodat het as makkelijk weggegooid kan worden. Zo kun je snel weer aan de slag met het bereiden van je volgende gerecht.

Kortom, als je op zoek bent naar een compacte kamado met een uniek design en goede prestaties, is de KEIJ Kamado SQ Blue Compact 15 inch een goede keuze voor kleine gezinnen of voor mensen die een beperkte buitenruimte hebben.

Conclusie

Keij Kamado SQ Blue- Compact - 15 inch

Na het uitvoerig testen van de Keij Kamado SQ Blue Compact 15 inch, kunnen we concluderen dat het een uitstekende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een kamado grill met goede prestaties en een betaalbare prijs.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze kamado is de compacte grootte, wat het een ideale keuze maakt voor kleinere buitenruimtes zoals balkons en patio's. Maar laat je hierdoor niet misleiden, want de Keij Kamado SQ Blue Compact is nog steeds in staat om temperaturen te bereiken van meer dan 300 graden Celsius.

Een ander groot voordeel van deze kamado is de eenvoudige installatie. Met behulp van de duidelijke instructies kunnen beginners zonder problemen het apparaat in elkaar zetten. Ook het gebruik ervan is zeer intuïtief en vereist geen bijzondere kennis van grillen.

Wat betreft de prestaties van de Keij Kamado SQ Blue Compact, hebben we niets dan lof over de kwaliteit van de grillresultaten. Dankzij de uitstekende keramische constructie en het luchtcirculatiesysteem, kunnen gebruikers genieten van een gelijkmatige warmteverdeling en heerlijk sappig en mals vlees dat alle smaken en aroma's behoudt.

Hoewel er enkele kleine nadelen aan deze kamado zijn, zoals het gebrek aan extra accessoires en functies, is het belangrijk om te benadrukken dat deze grill in feite bedoeld is voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige maar kwalitatieve kamado. En in deze categorie presteert de Keij Kamado SQ Blue Compact uitstekend.

Al met al zijn we erg onder de indruk van de Keij Kamado SQ Blue Compact 15 inch en raden we het zeker aan aan alle kamado grill liefhebbers die op zoek zijn naar een betaalbaar en kwalitatieve optie. Met deze kamado kunt u genieten van een authentieke Outdoor Cooking-ervaring zonder dat u de bank hoeft te breken.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Keij Kamado SQ Blue- Compact - 15 inch

© 2024 Beste Kamado Barbecue, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten