De Patton Kamado Grill Table Chef review

Beoordeling: (4/5)

De Patton Kamado Grill Table Chef: Een topkwaliteit barbecue voor een betaalbare prijs

Mocht je heel erg van barbecueën houden, is het natuurlijk belangrijk dat je een goede barbecue hebt. Door gebruik te maken van goed materiaal kun je met het grootste gemak de lekkerste gerechten op tafel zetten. Op het gebied van houtskoolbarbecues zijn de kamado barbecues mateloos populair en de meeste kamado barbecues die hier verkocht worden zijn afgeleid van de Patton Kamado Grill Table Chef. Patton is al 10 jaar bezig met het perfectioneren van de kamado barbecue en heeft met de Kamado Grill Table Chef weer een stukje vakwerk geleverd. Deze kamado is van zeer goede kwaliteit materialen gemaakt en heeft daardoor een langere levensduur. Je haalt met deze Patton Kamado Grill Table Chef een topkwaliteit houtskoolbarbecue in huis en je hebt met 34 cm kookoppervlak genoeg ruimte om voor ongeveer 4 personen te koken.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Type barbecue Houtskool Kamado barbecue
Diameter kookoppervlak 34 cm
Materiaal Keramiek
Met wielen Nee
Met zijtafel Nee
Verwijderbare aslade Nee
Met temperatuurmeter Ja

De Patton Kamado Grill Table Chef in één oogopslag

Patton Kamado 15" - keramisch - Tafel model - Premium Black - Medium - Zwart

Het merk Patton is een van de grootste merken als het op de kamado barbecues aankomt. Patton is al zo’n 10 jaar bezig om iedereen toegang te geven tot een topkwaliteit kamado barbecue en de Patton Kamado Grill Table Chef is hier een goed voorbeeld van. Deze barbecue is van hoogwaardige materialen gemaakt en heeft daarnaast een hele mooie matzwarte kleur. Daardoor staat deze barbecue perfect in elke tuin. Deze Patton Kamado Grill Table Chef behoort met 25 kg tot de barbecues die relatief licht zijn en nog wel te verplaatsen zijn. Dit verplaatsen gaat makkelijk dankzij de stevige handgrepen aan weers zijden van de Patton Kamado Grill Table Chef. Het sterke onderstel zorgt ervoor dat de Patton Kamado Grill Table Chef zeer stabiel staat tijdens het koken. Zo hoef je je niet druk te maken dat deze omkiept.

Wat vinden we goed aan de Patton Kamado Grill Table Chef

Patton Kamado 15" - keramisch - Tafel model - Premium Black - Medium - Zwart

Een topkwaliteit en mooie barbecue waarmee je eenvoudig voor 4 personen kunt koken. Je hebt een kookoppervlak van 34 cm tot je beschikking waar 5 hamburgers op passen. 
 
De Patton Kamado Grill Table Chef is van topkwaliteit materialen gemaakt en kan tegen zeer hoge temperaturen tijdens het koken. Doordat de Patton Kamado Grill Table Chef van zulke goede materialen gemaakt zijn, gaat deze ook heel lang mee en kun je nog jaren genieten van het koken op deze kamado barbecue.
 
De Patton Kamado Grill Table Chef is een multifunctionele kamado barbecue. Je kunt erop grillen, roken, stomen en bijvoorbeeld bakken. Je kunt dus heerlijke gerechten maken met verschillende kooktechnieken. 
 
De poten waarop de Patton Kamado Grill Table Chef staat zijn ook van top kwaliteit materiaal gemaakt en geven de stabiliteit die je nodig bent tijdens het koken. 
 
Het is zeer eenvoudig koken met de Patton Kamado Grill Table Chef. Je kunt altijd de handleiding er even bijpakken de eerste keer, maar je hebt dit snel onder de knie. 
 
Op de deksel van de Patton Kamado Grill Table Chef zit een thermometer. Deze is van extra groot formaat, zodat je zeer eenvoudig kunt zien wat de temperatuur in de kamado barbecue is. Zo kun je de gerechten perfect laten garen om deze zo mals en sappig mogelijk te houden.
 
Je moet voor de Patton Kamado Grill Table Chef €239 neerleggen en dit is voor dit type barbecue een goede betaalbare prijs. Helemaal als je bedenkt dat deze van topkwaliteit gemaakt is.  
 
De Patton Kamado Grill Table Chef weegt 25 kg en is hiermee goed te verplaatsen. Dit kan nog makkelijker door de stevige handvaten aan de zijkant van de kamado barbecue. 


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

Patton Kamado 15" - keramisch - Tafel model - Premium Black - Medium - Zwart
Er zitten geen wielen onder de Patton Kamado Grill Table Chef, waardoor je deze moet optillen om te verplaatsen. 
Je krijgt geen beschermhoes bij de Patton Kamado Grill Table Chef. Zo is je barbecue niet beschermd tegen het weer, stof of beschadigingen tijdens het opbergen. 
 
Het is met de Patton Kamado Grill Table Chef mogelijk om voor 4 personen te koken. Het zou mooier zijn als dit voor nog wat meer mensen kon. 
 
Er is geen aslade gemaakt waarmee je het as makkelijk uit de Patton Kamado Grill Table Chef kan verwijderen. Hierdoor is het schoonmaken van de kamado barbecue iets minder makkelijk. 

Voor- en nadelen

Voordelen
 • Koken voor 4 personen
 • Sterk keramisch materiaal
 • Temperatuurmeter en luchtroosters zorgen voor optimale kookomstandigheden
 • Makkelijk te gebruiken
 • Multifunctionele barbecue
 • Onderstel van sterk materiaal
 • Goede betaalbare kamado barbecue
 • Zwarte kleur past bij elk interieur
Nadelen
 • Kookoppervlak van slechts 34 cm
 • Geen transportwieltjes of tafeltjes aan de zijkant
 • Beschermhoes niet bijgeleverd
 • Geen aslade voor het schoonmaken

Advies voor kopers

Als je graag mag barbecueën, moet je ervoor zorgen dat je een barbecue koopt die helemaal bij jouw wensen aansluit. Als je namelijk een elektrische barbecue helemaal niets vindt, dan is een kamado houtskool barbecue misschien beter voor jou. Door hier goed over na te denken, kun je een juiste keuze maken en niet een miskoop doen. Ook zul je goed moeten bedenken hoe groot je de barbecue precies wilt hebben. Heb je een klein huishouden, dan heb je geen mega grote barbecue nodig. Als dit het geval is, dan is de Patton Kamado Grill Table Chef een mooie kamado barbecue voor jou. Je kunt hiermee voor ongeveer 4 personen gerechten bereiden en dankzij de technieken van de Patton Kamado Grill Table Chef steeds weer de meest heerlijke gerechten op tafel zetten. 

Conclusie

Patton Kamado 15" - keramisch - Tafel model - Premium Black - Medium - Zwart

Wanneer je dus een kamado barbecue wilt die niet al te groot is, maar toch een relatief groot kookoppervlak heeft, is de Patton Kamado Grill Table Chef perfect. Deze kamado barbecue is van de beste kwaliteit materialen gemaakt en gaat hierdoor nog jaren mee. Het is wel verstandig als je de Patton Kamado Grill Table Chef koopt, dat je hier ook een beschermhoes bij aanschaft. Deze komt niet standaard bij de barbecue, maar helpt je wel deze in de best mogelijk staat te houden. Voor €239 heb je met de Patton Kamado Grill Table Chef een zeer goede keramische barbecue waar je super lekkere gerechten mee kunt maken.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Patton Kamado 15" - keramisch - Tafel model - Premium Black - Medium - Zwart

© 2024 Beste Kamado Barbecue, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten